• imatge_nova_4
 • london
 • newyork1
 • imatge_nova_2
 • berlin3
 • imatge_nova_1
 • imatge_nova_3
Sin clasificarNota informativa per a l’alumnat de l’EOI Garraf: avaluació i final de curs per a tots els nivells (de A1 a C1)

Nota informativa per a l’alumnat de l’EOI Garraf: avaluació i final de curs per a tots els nivells (de A1 a C1)

 1. L’alumnat serà avaluat seguint les instruccions i els criteris que han determinat els departaments d’alemany i anglès d’acord amb les instruccions del Departament d’Educació.
 2. Això vol dir que per a la qualificació final de tots els nivells, inclosos els de certificat, es tindrà en compte el recull d’activitats realitzades abans del 13 de març i el seguiment del procés d’aprenentatge de l’alumnat.
 3. En el cas dels cursos que condueixen a l’obtenció d’un certificat (A2, B1, B2.2 i C1), aquesta avaluació donarà dret a l’obtenció del certificat corresponent.
 4. Qualsevol activitat realitzada a partir del 14 d’abril per via telemàtica, només es tindrà en compte si ajuda l’alumnat a superar l’avaluació, mai negativament.
 5. Les activitats telemàtiques per a l’alumnat finalitzaran el 4 de juny de 2020 i, en data a confirmar (sempre a partir del 19 de juny) ,es publicaran els resultats.
 6. Properament s’informarà a l’alumnat sobre la consulta de notes i el procés de matrícula d’alumnes oficials per al curs 2020/2021.

 Cas que la supressió de l'estat d'alarma, el calendari de desconfinament i les recomanacions de les autoritats sanitàries pel que fa al distanciament social permetessin la celebració de proves de certificació(B1, B2.2, C1):

L’alumnat oficial dels cursos que condueixin a l’obtenció d’un certificat podria optar per l’avaluació descrita anteriorment o per la prova de certificat (no adaptada als continguts donats fins al 13 de març). Una opció exclouria l’altra.

L’alumnat hauria de manifestar la seva opció mitjançant correu electrònic enviat a l’adreça de l’escola, indicant nivell, grup i opció. Això abans de publicar els resultats de l’avaluació adaptada pel centre (punts de l’1 al 5 del bloc anterior).

No hi haurà prova d’incidències i les convocatòria per a LLIURES i per al PLA EXPERIMENTAL queden ajornades fins que es determini la seva viabilitat.

Si es vol tenir accés a les instruccions completes per a EOI del Departament d’Educació: (Instruccions per a l'acció educativa i l'avaluació dels alumnes/Cicles formatius de Formació professional i Règim Especial: Llegiu la introducció i la secció dedicada a Escoles Oficials d’Idiomes)

Go to top