Pla d'impulsPla d'Impuls de l'anglès (PIA) i reserva de places per a professorat

Pla d'Impuls de l'anglès (PIA) i reserva de places per a professorat

Cada any acadèmic es pot sol·licitar una reserva de plaça en un curs ordinari de l'EOI per aprendre anglès, francès, alemany, italià, xinès, rus o àrab, o bé per participar en un curs extensiu d'anglès. L'alumnat que obté una d'aquestes places i no és repetidor té la matrícula gratuïta.

Aquestes són les dues modalitats que s'ofereixen:

CURSOS EXTENSIUS D'ANGLÈS

Consisteix en grups classe de 4t, 5è o C1, formats  exclusivament  perprofessorat. Podeu consultar la informació en aquest enllaç.

Trobareu l'oferta de grups a l'enllaç següent: cursos extensius d'anglès

La informació és força complexa ateses les casuístiques diverses que es poden presentar, pel que recomanem llegir-la amb atenció, ja que els requisits, processos i dates varien.

RESERVA DE PLACES D'ALTRES LLENGÜES (francès, alemany, italià, xinès, rus i àrab)

En el cas de les llengües diferents de l'anglès (francès, alemany, italià, xinès, rus i àrab), es pot demanar una reserva de plaça en un grup ordinari de l'EOI. El professorat que ha gaudit d’una reserva de plaça aquest curs ha de seguir les instruccions de matriculació de l’alumnat ordinari, atès que ja és alumne oficial d’una EOI.

El professor que ho demani per primera vegada haurà de formalitzar la sol·licitud  i haurà d'enviar un escrit de la direcció del centre segons un model establert que justifiqui la necessitat de la formació relacionada amb el projecte del centre. 

Trobareu la informació amb l'oferta de places, l'acreditació del nivell de llengua i els enllaços corresponents al web xtec:

Per a qualsevol dubte podeu enviar un correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Go to top